Monday, 18 April 2011

Pengakuan curang-'saya layan 3 lelaki'

Semalam duk bilik sorang-sorang.... Roomate dah berapa hari dah tidur bilik kawan dia..tinggal aku sorang-sorang...arghhh...borim giler lah.... My mr.orlando plak kuar dengan kawan-kawan die konon-konon masuk rumah hantu...(dengki sebenarnya tapi tak nak masuk..haha). Nak main fb, boring...dah tak ada apa dah dengan fb tu..hari-hari benda yang sama je..aku like ko..ko like aku..aku komen ko..ko komen aku..... Line pulak laju.... Maybe sebab ramai yang tak ada. So apa lagi??? aku suruh kawan aku merangkap 'abang' aku..hazim datang bawa barang yang aku nak tu...barang apa ekk....??? yang ni lah aku nak story mory hari ni...

Hari ni statement memang killer lah..kalau lah mr.orlando aku baca...ish2..mahu perang besar..haha...apa lagi lepas hazim tu datang dan bagi aku barang tu..aku terus cepat-cepat bawa masuk dalam bilik...wah...keboringan aku terus hilang...haha...aku tak sabar nak layan benda tu...haha...
 
 Apa yang aku layan?

Opkos la maharaja lawak musim pertama ni.

Siapa yang aku layan?

mestilah 3 lelaki yang lawak tak ingat siapa lagi kalau bukan kumpulan sepah....haha...tulah maksud aku tadi 3 lelaki tu kumpulan sepahlah..and yang benda kawan aku bawa tadi adalah pendrive dalam tu ada maharaja lawak episod 3...hahaha..gimik siap..haha
Dasssyaattt!

 Ni lah 3 lelaki yang aku layan....haha...tapi yang penting tak leh lawan my mr.orlando..huhu

Setiap episod sepah ni wat lawak memang kelakar giler...lawak si sepah ni semuanya lawak gelak tak ingat tak macam sesetengah pelawak wak lawak tapi die yang ketawa sendiri..haha....siapakah???...lu pikir lah sendiri!..Aku sampai ulang banyak kali time si sepah ni wat lawak..haha..memang tak jemu di buatnya..yang stress tadi boleh hilang teruslah...bak kata ahmad idham..SEPAH THE BEST!

Sepah episod 1...best...lawak giler!

Sepah episod 2...skrip lawak tak ingat...sepah memang sempoi!
 
 Sepah episod 3..ni lawak sepah yang paling dasssyattt!..haha...tema muzikal..kalau korang takcaye..tengoklah..haha

Apa-apa pun Sepah tetap di hati..!!! wah statement penuh kontroversi..!

Alamakk.. Aku lupe!!!

Aku lupa aku dah ada boipren!!

Ca alif but.. Caaabbbutt!!!












2 comments: