Tuesday, 29 March 2011

5 pelakon malaysia yang aku agak kureng !

Update lagi....hehe...Tajuk macam teeetttt je kan...huhu...suka-suka hati aku je nak suka tak suka orang kan...tak pelah bukan dorang baca pun kan...just nak share ngan korang je...nantilah tak lah membazir duit korang nak belanja aku tengok wayang kalau ada 5 pelakon tu kan..haha...tapi nape 5??? sikit sangatlah..hahaha.....xpe2..minggu ni minggu suka tak suka ye...agak-agaknye lah sapalah artis tu kan...jom kita layaaannnnn....

1) MIERA LIYANA

Mesti sesetengah pada korang ni tertanya-tanya sapa si miera liyana ni kan...ni lah pelakun baru yang baru nak naik....budak mentah yang masih mentah dengan industri seni negara dengan kebodohan statement yang di berikan....Baru-baru ni kontrovesi sal dia ni...yang kes dia pakai baju seksi tu yang nyaris-nyaris nak nampak tuttt dia....ish2...umur baru 17 tahun dah seksi meksi bagai..sayang muka lawa tapi tak membawa ke jalan yang benar...alasan dia pakai seksi gitu sebab dia cakap:

"nak nampak kelainan..kalau pakai tiub nampak tak sesuai sebab baju ni terdedah kat belakang..."

kelainan apa dik non oi....tulah kalau budak mentah nak jadi artis...lain kali belajar dulu tu yang penting...dia ni berlakun tak lah sedap mana..kalau tak caye cuba tengok lakonan dia dalam dengan elyana tu...jom kita tengok gambar seksi dia ni...

seksi kan???

Ni lagi 1..memang seksi budak ni...

 
2) SHAZ JASLE

Ni lah mamat yang perasan dia ni mat salih tau x...kalau nak sebut nama dia ni kene sebut betul-betul sebab dia ciap warning lagi kat wartawan kalau silap sebut nama dia dia tak akan di interview...huh...menyampah..huhu....kalau dulu nama dia kita sebut "shaz jasli"" sekarang ni dah tukar jadi"shaz jazle" ....berlakun tak lah hebat sangat pun...ala-ala kadar...tapi korang yang kat luar sana yang tergila-gila kan dia ni bek korang simpan je angan-angan korang nak pikat dia ni sebab test dia popuan mat salih je...tak main orang melayu ni..( habis tu yang dia couple ngan si maria farida tu apa erk...yang terbaru dengan si dewi remaja tu neelofa...setahu aku dorang tu orang malaysia...ish2...tulah jangan cakap besar kan..)


 
3) DIANA AMIR

Actually aku suka dengan si diana ni dulu-dulu lah..tapi ntahlah napa erk aku tak suka dia...meh aku nak story mory sikit...dulu aku suka dia sebab imej dia bersih...first aku kenal dia masa dia berlakun dalam impian ilyana tu...nak-nak pula dia ni student u..usm lah..kira ada pendidikan pah tu imej dia bersihlah..tup-tup bila dah naik sikit terus seksi meksi...yang tu kira ok lagi ni siap hisap rokok lagi...sayangla..muka ada..pendidikan ada..tapi tak jaga...sekarang ni bertambah seksi kalau pakai baju macam tak cukup kain jerr....sori lah diana kamu telah di shortlisted kan..huhu

Masa mula-mula dia jadi artis..masa ni dia baru nak berlakun drama impian ilyana

Ni bila dah naik sikit terus buka sana ni...ish2..terukkan....

korang nampak tak si diana ni tengah merokok..!


4) NITA (OIAM)

Dia ni bukan terkenal sangat pun..nyanyi pun satu lagu je aku rasa...tapi suka cari publisiti murahan macam ni...artis malaysia memang gini erk..Dia ni memang dari dulu aku tak suka...seksi habis...dahlah badan die kasar..pah tu pakai pulak seksi-meksi gitu...sabar jelah...tapi masa dia couple ngan zahid dulu aku tengok dia dah ok..rambut panjang..pakai pun dah sopan lah kalau nak banding dulu-dulu tu...tapi pah dia putus je ngan si zahid tu...dia jadi macam nyah je aku tengok ngan rambut pendek...pakai baju memang tak cukup meter..kalau tak caye jom kita tengok same-same...

Kan nampak sopan pakai macam ni...ni mesti si zahid yang suruh pakai sopan-sopan ni...sebab tak nak makwe dia ni jadi tontonan ramai...tapi lepas putus je ngan zahid......



 
 
Lepas putus ngan zahid ....Cuba korang tengok gambar ni..sama je kulit warna kulit dengan baju tu...baik tak yah pakai baju..!

5) ROSYAM NOR

Mesti ada sestengah korang terkejut bila aku list kan si pelakun ensem ni kan...(ensem ke...tapi ramai orang kate ensem)..aku bukan tak suka cuma kureng lah sikit ngan dia ni...bukan apa..dia berlakun memang ok sangat-sangat..yang tak ok nya...bila setiap drama yang dia buat dia lah hero nya...pah tu semua pompuan berebut kat dia...adoi..macam tak ade hero lain je..pah tu siap jadi budak sek lagi...tak sesuai..(wat bunyi sengau sikit) kalau ye pun nak jimat pelakun tapi  janganlah setiap drama yang dia wat dia hero nya...bosan lah.,..dia ni hero tua dah...bagilah orang lain kan..So dah-dah la ye berlakun..keje belakang tabir je suda....


So korang macam mana...puas hati..apa-apa hal tinggallah komen yep...

Tak sabar nak update-update lagi...hehe

Bye..sekian terima kasih...

13 comments:

  1. tq..tq....tq... :D
    ada x yg kat atas tu yg syifa minat?

    ReplyDelete
  2. rosyam nor to kre minat jgk la dlu2 . hehe .

    ReplyDelete
  3. eh, kite baru tahu MIERA LIYANA tuh wujud as a artis.....haha.

    sejak bila die jd artis..??xpernah nampak pun..

    ReplyDelete
  4. akak pun minat jgk lah..tp tu dolo2 lah..skang dah x..dh mympah...sebab seme cter muke dia...hero tua kot..haha

    ReplyDelete
  5. huhu,,nice entry..artis miskin kot,,x cukup kaen!!hik2 =)

    ReplyDelete
  6. nunu: haha...tu pelakon bru...bru nak naik tp pkai seksi..umur bru 17thun...ish2....

    tieyha: mekasih...sb duit dorg dorg g wat g clubing kot..aha

    ReplyDelete
  7. haha..rosyam nor tersangatlah dop suko!kuya hero la...and the rest pon samo..seksi gile..

    ReplyDelete
  8. tau xpe teh..yaa meme tak suko dio..sbb seme ctor dio nok jadi hero..pah tu hok heroin sumo gilo ko dio..haha

    ReplyDelete
  9. interesting, tapi kesian artis2 tu. kdang2 manusia terlupa siapa mereka

    ReplyDelete
  10. tq..tulah..beselah manusia kan..bila bru nak nek gtu lah..abih dedah sne sni..kesian kat mak ayah dorg..ish2....

    ReplyDelete
  11. tula pasal..dio da tua..xsom dh nk jdk hero...ngee~

    ReplyDelete
  12. hola...pase mudo etek rsyam nor tu..geli ehh....

    ReplyDelete