Thursday, 24 March 2011

2011- Aku Harus Makin Hot

Apekah? hot apenya bangun pagi-pagi dah nampak ade kedutan kat muka oh tacing sungguh dengan kulit sendiri memang sangat tidak menjaga hatiku sob sob sob. botox pelissssssssss!!!....hahaha.....gurau je...dont botox-botox ok...sangat bahaya tuk kita nanti...

Yes.... seperti biasa tahun 2010 banyak meninggalkan kenangan manis-pahit-kelat-masin dalam hidup kite.... bagi aku tahun 2010 lah terlalu banyak peristiwa yang bad yang terpakse aku lalui....banyak sangat tapi tak perlulah aku share kat sini sebab ia terlalu peribadi  dan hanya tuk diri sendiri saja..(jangan marah..huhuhu) pasti semua benda tu kite takkan lupe lebih-lebih lagi kalau kenangan bad-bad tu kan perlu diingat sampai bila-bila kan....tapi tu tinggal kenangan...hukhukhuk....
Ok2.....meh aku nak kongsi yg aku punya meh....

 NAK TAMATKAN PENGAJIAN. alhamdulillah setelah 3 tahun lebih ni merangkak-rangkak nak dapatkan ijazah akhirnya nak tercapai sudah....aku cuma tinggal 1 sem je lagi tuk berada di UUM ni...seterusnya aku akan praktikal..(tak saba rasanya nak kua dari UUM yang sengal ni...hahaha). walau pointer cukup-cukup makan je...(yang penting nak sampai 3 dah tau..hahaha) aku akan usaha naik kan lagi sampai 3 tuk sem ni dan sem depan..(usaha tangga kejayaan...)...Tapi mak ayah tak bagi kawen agi...hahaha...keje dulu....tapi aku nak kawen..nak kawen..haha..(gelenya molep...kahkah)



CARI DUIT. Cuti sem 4 bulan yang bakal menjelma tak lama lagi..apa yang boleh aku wat erk???...tak kan nak jadi suri rumah tangga kan...tak mau lah..hahaha...apa lagi gunakan peluang tu tuk cari duit banyak duit k...(excuse me...i bukan mata duitan tau...agak-agak je..haha)...bukan apa...nak simpan lah duit tuk masa depan...(wah..jurusnye lah kan...hahaha)..bayangkanlah 4 bulan aku cuti..dahlah keje ngan mak sendiri...wau...banyak tu untungnya...so..apa lagi...kita enjoy..!!!






LANGKAWI.Memandangkan sem depan aku,aku dah sem last...so aku plan nak g jalan-jalan kat langkawi....Bunyi macam best je kan...sebab tu aku kena kumpul duit nak g langkawi...(harapkan PTPTN mana cukup lorr...)..Kalau aku tak g sekarang ntah bila aku dapat jejak kaki kat sana...aummm....Tapi ni baru dalam planning je...tak tahu lagi....minta-minta jadi...aku nak g merewang 1 langkawi tuh...akan ku tawan langkawi tuh...wait and see....hahaha




TAHUN UNTUK BERCINTA. Dah memandangkan sem ni dan sem depan je aku dapat bermanja-manja ngan bf aku...so aku target tahun ni tahun untuk aku bercinta...hahaha..(bukan mksud aku tahun akan datang tak leh nak manja-manja.....tapi yela..bila masing-masing dah keje nanti..agak kuranglahkan..tol x???)..Tapi untuk pengetahuan korang semua..tahun ni memang best sangat-sangat banyak perkara yang aku lalui manis-manis je..(sampai semut pun layu...kahkahkah)..So nak macam ni sampai bila-bila...Abg i love u..(gedik kejap...)



KURUS.Aku tekad tahun ni aku nak kurus lah...haha..(boleh ker....sendri jawab..)...asyik makan je...tidur makan tidur makan...huahua...tak mahu kegemukan melanda diri ni....dulu berat aku 48 kg jer...entah kenapa naik mendadak 52 kg...oh my god....aku kena kuruslah..aku tak selesa nak g ngedate kalau badan gemuk macam sekarang ni..haha...(ala baru 52kg belum 62kg lagi.....) tapi tak pe kita sebagai manusia tak salah mencuba kan..so apa lagi...chaiyok..chaiyok..!!!






Jadi...aku kena buat semua ni baru aku boleh jadi hot...haha..

So pada anda semua...nantikan update yang terbaru dari aku ye....

Thank you.....Harap maklumm.....

No comments:

Post a Comment