Saturday, 19 March 2011

|| Lelaki : Awek vs Kawan ||

Ape perasaan korang kalau bf korang lebih pentingkan kawan baik dia??? sikit-sikit kawan die........ sikit-sikit kawan die.......... kite ni ibarat macam batu je time nak kite die kutip time ada kawan baik die je kite pulak dibuang........... lebih-lebih lagi kalau kawan baik die tu pompuan cheaaaaaa boleh mengundang kejelesan yg teramat tu hahahaha!!!

Mesti korang selalu makan hati dengan bf korang kan....pernah rasa nak sepak...lempang je kan....(kalau dah ada depan mata memang kena dah tuh...ye2 je aku ni.....hahaha)....sekarang aku nak citer al kisah awek vs kawan ni...jom kita sama-sama zaaaaassss.....!!!

Date pertama
Kita excited nak jumpa dia...nak g date..(aku tahu kalau popuan-popuan ni kalau nak g date...mesti excited giler melompat-lompat...hahaha...makeup 4 inci....sebab nak bf korang puji...."comel lah sayang abang hari ni."...haha...apa lagi pipi korang dah sedi amerah dengan blusher...bertambah-tambah merah lah...haha...

Chit...chit.....fon pun berbunyi.....alangkah kecewanya bila korang buka....

"sorry sayang.... abang terpaksa cancel dinner kite malam ni...... abang kena hantar kawan abang ke rumah makcik dia....... die tergesa-gesa nak balik kampung makcik die sakit"...

ok chill chill takpe die cancel sebab ada hal penting takdelah  nak ambik hati sangat kan...... tapi mesti korang sedih kan....sebab korang dah bazirkan makeup....mesti korang nangis kan...macam ni.....



hahaha....mesti comel kalaulah korang yang dah besar nangis macam baby ni...kan2.....keh keh keh...


Date kedua.
 
"sayang..... tak jadi date hari ini..... kereta abang bagi si tettttttt pinjam.......... kalau kemaruk nak date jugak kite naik motor kapcai abang je lah boleh tak intan payung?"
 
Peh peh ....... panas hatiku  mekap cantik-cantik pakai cekci-cekci ade hati nak ajak aku naik motor kapcai ....... habislah cair mekap nanti uwaaaaaa............ sampainya hatimu kereta bagi kawan awek sendiri bagi naik motor kapcai je? arghhh tidak adil disitu tak kira nak mintak putus jugak sob sob...Apa lagi kemarahan 1 dunia lah ...


 Cam tu lah muka kita kalau dah marah kan....hahaha....rasa nak makan jah...bia lumat jer....

Date ketiga

"alaaaaaa sayang, abang tak ingatlah kite patut keluar hari ini......tadi abang pergi main bowling dengan kawan-kawan abang sumpah tak ingat langsung pasal janji kite tu...... kesian sayang pakai cantik-cantik hari ni........ sorry eh sayang ailebiu muas muas"
 
sorry naik kapal selam lah...... eh hello melampaulah kot tak ingat date dengan awek sendiri.....dah full stop..!!!




So camane, kalau aku setakat 2,3 kali fine fine aku buat2 terima jelah walaupun hatiku sudah berduka lara tapi kalau dah sampai 5,6 kali selamat jalan romeo sajelah..... baik kawen je dengan kawan baik tol x??? 


Terhibur tak???

Tunggu update terbaru ye...


wasalam....bye...!!!

4 comments:

  1. bf sy lg teruk..
    1)motor beliau
    2)motor beliau
    3)kawan beliau
    4)kawan beliau
    5)baru ada saya....

    chill saja ok~

    ReplyDelete
  2. hehe...yeke...saba2...laki memamh mcm tuh...x macam kita....

    ReplyDelete
  3. teh lex jew..
    asalkan lam hati dia ada saya :)

    ReplyDelete
  4. wah...so sweet...yaa suke statement teh ni..huhu

    ReplyDelete